"SANT TORNEM-HI" AMB L'ORRIENCA 2015, V MEMORIAL ALBERT ILLAMOLA


                                                   




La 8ª edició de L'ORRIENCA, la pedalada popular d'Òrrius ja té data, guardeu-vos el 15 de novembre de 2015.

Tornem ha arrencar motors i amb les piles més carregades que cap altre any per poder seguir estant a l'alçada de les vostres expectatives el proper 15 de novembre.


Us esperem un any més a L'ORRIENCA, la pedalada que no en té prou a ser una més en el calendari, sinó que vol ser un referent de la comarca i perquè no de la província de Barcelona.

Una pedalada reconeguda ja per la seva dificultat, tant tècnica com física. Un repte acabar-la per a uns i tot un "carreron" per uns altres. 

Però del que si que estem segurs és que tots haureu de fer servir totes les vostres habilitats físiques, tècniques i mentals per finalitzar qualsevol dels dos recorreguts amb éxit. 

Aquest any els menbres de A LA FEIXA BIKER'S us hem preparat dos recorreguts. Un de curt que ja no és tant curt; 27km i més de 1.100m de desnivell positius i un de llarg made in ORRIENCA de 42km i 1.600m de desnivell positiu. 

De ben segur que necessitareu més d'una botifarra i uns quants isotònics Nutrisport per retornar les cames al seu lloc. 

Dades pràctiques:
-Data de la pedalada: 15 de novembre 2015
-Hora d'inici: La sortida serà a les 09.00 hores. Puntualitat Orrienca!!
-Preu: Anticipada 15,00€ i mateix dia, 20€ (el preu es el mateix per federats com no federats). El preu inclou el xip de control del vostre temps in-situ. 
-Ubicació: Òrrius, a l'entrada del poble, a l'esplanada de la bassa nova (vinguent des d'Argentona a mà dreta i, vinguent des de La Roca del Vallès a mà esquerra)
-Recollida de Dorsals: BikePark per les inscripcions online i a les botigues en el cas de inscripcions presencials. 
-Nº max. inscrits: 500 participants (si s'acaben com altres anys, no hi haurà cap possibilitat d'inscriure's el mateix dia)
-Wikilok: Tot i que la pedalada estarà perfectament marcada, l'organització posará a la vostra disposició els tracks el dissabte 14 de Novembre. (Per tal d'evitar possibles actes vandàlics entre d'altres, en la senyalització).

Us esperem amb més ganes que mai!!! No falteu!!!

Salut i Pedal!!!!!